Projectleider / technicus

Wij zijn per direct op zoek naar een projectleider / technicus. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van HVAC systemen. Zij ontwerpen, leveren en installeren systemen op maat voor de maritieme sector, industrie en utiliteitsbouw. Het bedrijf beschikt over een engineeringsafdeling, een werkplaats, gemotiveerde installatiemonteurs en een plaat- en constructieafdeling. Voor de afdeling projecten zijn wij op zoek naar een projectleider / technicus.

De werkzaamheden bestaan uit calculeren, voorbereiden/ontwerpen en begeleiden van de meest uitlopende werktuigbouwkundige installaties in zowel de scheepsvaart als de utiliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectbewaking; ontwerp, uitvoering, oplevering en financieel.

Metselaar

Wij zijn per direct op zoek naar een metselaar. Onze opdrachtgever werkt voor uiteenlopende klanten; van particulieren tot bedrijven, aannemers en projectontwikkelaars. Dat betekent dat je met zowel nieuwbouw als bestaande bouw te maken krijgen. Als metselaar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van metselen. Dit betreft zowel woning- als utiliteitsbouw.

Sales intercedent

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en commercieel ingestelde intercedent. Als intercedent bij ben je ondernemer, bemiddelaar en verkoper in één. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van groei van zowel ons marktaandeel als de brutowinst bij nieuwe en bestaande klanten in de metaal sector. Je hebt een enorme drive om te scoren, sales en koude acquisitie is voor jou een eitje. Je bent intermediair tussen opdrachtgever en uitzendkracht en gaat voor de match tussen deze partijen. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door hen telefonisch te woord te staan, maar ook door bij je klanten op bezoek te gaan.

Je wilt scoren en het voeren van (verkoop)gesprekken is je tweede natuur. Daarnaast heb je interesse in recruitment en schrikken de administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen je niet af.

Pijpfitter voorman

Vacature-Pijpfitter

Wij zijn op zoek naar een pijpfitter voorman. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar een (ervaren) voorman pijpfitter met een verantwoordelijke, flexibele en accurate werkinstelling. Als voorman pijpfitter stuur je een groep pijpfitters aan en verricht je uitvoerende werkzaamheden als pijpfitter. Je vervaardigt de pijpleidingen, bouwt het leidingwerk op en monteert het leidingwerk af. Je geeft instructies en aanwijzingen aan de andere pijpfitters en controleert de kwaliteit van het werk. Je ziet toe op orde, netheid en veiligheid.

Voorman ijzerwerker

Wij zijn op zoek naar een voorman ijzerwerker. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van de dagelijkse prestaties van de fitting/ijzerwerk activiteiten, zodat ze op tijd en binnen het budget worden afgerond.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Je beheert de passende activiteiten ter ondersteuning van de projecten, zodat projecten op tijd en binnen het budget af zijn
 • Werkschema’s voorbereiden en beheren;
 • Beheer personeel en, indien nodig, aannemers;
 • Controleer en controleer de kwaliteit van de vervaardigde goederen / onderdelen / materialen.

Recruiter

Een veelzijdige en afwisselende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het vinden van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures en een constante instroom van nieuwe technisch uitvoerende uitzendcollega’s. Je maakt hiervoor handig gebruik van de mogelijkheden van internet en zet social media in. Je weet precies welke vacatures er open staan en weet de juiste kandidaat te vinden. Je bent creatief en gedreven. Je zorgt voor resultaat en durft hiervoor van gebaande paden af te wijken.

Werkzaamheden:

 • onderhouden en uitbreiden van ons kandidatenbestand
 • werven van nieuwe vakmensen voor vacatures
 • opstellen en plaatsen van vacatures en functieprofielen
 • inzet van alle wervingskanalen, bedenken en uitvoeren van campagnes
 • vacaturebanken actueel houden en zoeken naar de geschikte vakmensen voor onze relaties, daarna ga je ze benaderen en uitnodigen voor een gesprek;
 • uitvoeren van administratieve taken rondom recruitment
 • mailingen tbv recruitment opstellen
 • contacten leggen en samenwerkingsverbanden aangaan met scholen, outplacementbureaus en overheidsinstanties;

Tankbouw monteur

Wij zijn per direct op zoek naar een monteur in de tankbouw. De werkzaamheden bestaan uit industriële onderhoudswerkzaamheden aan een tank (zowel nieuwbouw als reparatie). De werkzaamheden zullen bestaan uit: vijzelen, lamineren, sleutelen, dak opbouwen, enzovoorts.

De werkzaamheden worden gedaan op locaties door heel Nederland en België. De opdrachtgever heeft een wekelijkse planning, aan het einde van de week wordt gekeken naar welke projectlocatie je toe mag.

Samensteller / medewerker lasrobot

In deze functie verricht je werkzaamheden voor de lasrobot en houd je je ook bezig met het zelfstandig samenstellen en lassen van seriematige producten. Je wisselt deze werkzaamheden af met een andere collega. Samen zorgen jullie ervoor dat de lasrobot zo goed mogelijk benut wordt. De werkzaamheden bestaan uit:
 • Het bevoorraden (vullen van de mal en het uit de mallen halen)
 • Het plaatsen van de producten op de lasbok
 • Schuurwerkzaamheden
 • Herstelwerk

Je bent woonachtig in de omgeving Gorinchem en bereid tot storingsdiensten in de avond.

Leerling dakdekker

Wij zijn per direct op zoek naar een leerling dakdekker. Je werkt in de buitenlucht op platte of flauw hellende daken, regelmatig op grote hoogte. Samen met een of meerdere collega’s werk je aan de realisatie van mooie en nette daken van dakkapellen, woningen, kantoren en fabriekspanden. Goed voorbereid ga je aan het werk. Alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van daken voeren wij dus uit.

Wij gaan je alle kneepjes van het vak leren. Uiteindelijk bedek je zelfstandig nieuwe of bestaande dakbedekkingsmaterialen. Uiteraard bereid je jouw werk goed voor; je controleert jouw materialen en gereedschappen, je richt jouw werkplek veilig in, sloopt het dak en voert afval gescheiden af. Het dak maak je op basis van werktekeningen, voorschriften en instructies.

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid’.

Allround storingsmonteur / onderhoudsmonteur

Voor een organisatie binnen de machinebouw zijn wij op zoek naar een allround storingsmonteur. In de constructiewerkplaats van het bedrijf worden constructies en onderdelen gemaakt. Bij de reparatie- en onderhoudsafdeling werken technische specialisten in de buitendienst. Naast de interne werkzaamheden worden ook onderhoudswerkzaamheden en constructie opdrachten uitgevoerd extern bij de klant (regio midden Nederland). met als doel de productiestagnatie tot een minimum te beperken. De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen en storingsoorzaken door onder andere het uitvoeren van metingen en het raadplegen van documentatie en onderhoudssystemen.
 • Herstelwerkzaamheden verrichten door het repareren en/of uitwisselen van onderdelen, afstellen van machines, repareren van leidingen en waar nodig het uitvoeren van noodreparaties.
 • Analyseren en verhelpen van storingen aan bedrijfsinstallaties, besturingssystemen en meet- en regelsystemen.
 • Preventief onderhoud en modificaties uitvoeren op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Daarnaast voer je zelfstandig inspecties uit.