Per e-mail uw aanvraag indienen

Stuur ons per e-mail de volgende gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te zoeken naar de geschikte man van staal.

Klik hier om uw email te versturen

Van aanvraag tot plaatsing

Wat gebeurt er met uw aanvraag

Aanvraag

U kunt met al uw aanvragen terecht bij onze accountmanagers. Voor uw aanvraag hebben wij enkel wat aanvullende informatie nodig zoals functie, werklocatie, duur van de overeenkomst, startdatum, functie-eisen en beschrijving van de werkzaamheden. U kunt via diverse kanalen contact met ons opnemen, namelijk:

 • Via de website: Vul het bovenstaande formulier in om uw aanvraag te plaatsen.
 • Per e-mail: klik hier om direct een e-mail te versturen.
 • Telefonisch: u kunt ons op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur telefonisch bereiken via 0184 - 41 09 60.
 • Matchen

  Na uw aanvraag gaan wij direct aan de slag om een goede match te vinden tussen onze medewerkers en uw wensen. Mocht de juiste persoon niet in ons personeelsbestand staan, dan zullen wij direct een advertentie plaatsen voor de functie. Zodra de geschikte medewerker is gevonden zullen wij contact met u opnemen om zijn of haar gegevens door te nemen. U kunt vervolgens een e-mail van ons verwachten met gegevens van de medewerker (zoals NAW-gegevens, certificaten en eventueel een CV). Afhankelijk van uw wensen kan de medewerker bij u op gesprek komen of een proef maken om zijn of haar kwaliteiten aan te tonen.

  Plaatsing

  Na uw goedkeuring is het tijd voor de daadwerkelijke plaatsing van de medewerker. U geeft aan ons de tijd, het adres van de werklocatie en de contactpersoon door, zodat de medewerker exact weet waar hij of zij zich kan melden. Daarnaast ontvangt u van ons per e-mail een opdrachtbevestiging met daarin de werkcondities (zoals het uurtarief en de overwerkpercentages). Indien nodig kan de werknemer de vereiste PBM's bij ons verkrijgen, zodat hij een vliegende start kan maken als MAN VAN STAAL

  Einde Project

  De duur van de werkzaamheden van de medewerker is flexibel, dit betekent dat u de medewerker kunt opzeggen wanneer de werkzaamheden eindigen. Graag ontvangen wij 3 dagen voor het einde van het project een opzegging van de medewerker, zodat wij de medewerker tijdig op de hoogte kunnen stellen. Het wordt door onze medewerkers zeer gewaardeerd wanneer zij van u doorkrijgen dat de werkzaamheden eindigen. De opzegging kunt u zowel telefonisch als per e-mail aan ons doorgeven. Daarnaast delen wij graag uw ervaringen van de medewerker, zodat wij dit kunnen meenemen naar een volgende aanvraag.