Diensten

UITZENDEN

Uitzenden is het ter beschikking stellen van onze medewerkers aan de opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Dit in combinatie met kwalitatief goede en gemotiveerde medewerkers is het voor u gemakkelijk om in te spelen op de werkdruk binnen uw bedrijf. Wilt u een of meerdere medewerkers inzetten, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

DETACHEREN

Wilt u afspraken maken die verder gaan dan uitzenden, dan adviseren wij u onze detacheringsformule. Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detacheren stellen wij een werknemer ter beschikking waarbij de duur, het aantal uur en de vergoeding vooraf zijn vastgelegd. Daarnaast kunnen afspraken zoals een concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties gemaakt worden. Voordeel van detacheren is de exacte afstemming op uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze detacheringsformule, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

WERVING & SELECTIE

Heeft u een openstaande vacature en bent u op zoek naar een nieuwe medewerker, welke u later zelf in vaste dienst wilt nemen? Dan kunt u gebruik maken van onze dienst werven & selecteren. Aan de hand van het profiel dat u ons verstrekt zorgen wij voor de werving van de geschikte medewerker. Wij gaan op zoek binnen ons eigen personeelsbestand, adverteren via advertenties en binnen ons relatienetwerk naar de juiste medewerker. Werven en selecteren kunt u eventueel combineren met een uitzend- of detacheringsformule. Bijvoorbeeld door een medewerker eerst als uitzendmedewerker in te lenen en te beoordelen, waarna u de medewerker in vaste dienst kunt nemen. Welke strategie de voorkeur verdient is volledig afhankelijk van de situatie. Wij adviseren u graag. Wilt u meer informatie over deze dienst, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

PAYROLL SERVICE

Indien u zelf personeel wilt werven en selecteren, maar u voelt niets voor de administratieve lasten? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. U draagt alleen zorg voor het aanleveren van de arbeidsdossiers (zoals kleurenkopie paspoort, loonbelastingverklaring, enzovoorts) en wij zorgen voor de totale salarisadministratie. Van Roosendaal technisch uitzendbureau is de formele werkgever en u bent de inlener. De risico’s liggen volledig bij ons. Wilt u meer informatie over onze payroll service, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Wat kan VRTU voor uw bedrijf betekenen?

Van Roosendaal technisch uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel. Uw functie-eisen, bedrijfscultuur en overige wensen staan daarbij centraal. Vanuit ons persoonlijk contact identificeren wij uw wensen en vertalen dit naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van onze medewerkers.

 • VOOR WELKE SECTOREN LEVEREN WIJ MANNEN VAN STAAL?
 • HOE WERKT EEN AANVRAAG PLAATSEN BIJ VRTU?
 • WELKE EXTRA SERVICES BIEDT VRTU?
 • BIJ WELKE INSTANTIES IS VRTU AANGESLOTEN?
 • WAAR KAN IK DE CERTIFICATEN DOWNLOADEN VAN DE KEURMERKEN?
 • Wij zijn actief binnen de volgende technische sectoren

  Voor welke vakgebieden kunt u terecht bij van Roosendaal technisch uitzendbureau?

  Metaal & zware constructie

  Metaal & zware constructie

  Voor de metaal & zware constructie hebben wij MANNEN VAN STAAL voor de volgende functies: machinebankwerkers, slijpers, pijpfitters, hydrauliek-fitters, ijzerwerkers, lassers, kraanmachinisten, constructiebankwerkers, hoogwerker chauffeurs enz.

  PETROCHEMIE

  PETROCHEMIE

  In de petrochemie hebben wij regelmatig productiemedewerkers, storingsmonteurs, monteurs werktuigbouwkunde, onderhoudsmonteurs, QC-managers, project managers, sleutelaars, flensmonteurs, pijpfitters, TIG lassers, grondwerkers, constructie monteurs enz.

  MARITIEM & SCHEEPSBOUW

  MARITIEM & SCHEEPSBOUW

  Op zoek naar een maritieme topkracht?! Wij bedienen zowel de onshore als de offshore sector in Nederland en België. Hier werken MANNEN VAN STAAL als pijpfitter, lasser, fitter, monteur, planner, voorman, constructiebankwerker, CAD-tekenaar of ijzerwerker, machinebankwerker, slijper, hydrauliek-fitters, plaatwerkers enz.

  ELEKTRO & INSTALLATIETECHNIEK

  ELEKTRO & INSTALLATIETECHNIEK

  Op zoek naar een MAN VAN STAAL die handig is met stroom en bedrading? Voor de branche elektro en -installatietechniek hebben wij o.a. inbedrijfstellers, elektromonteurs scheepsbouw, elektromonteurs industrie, kabeltrekkers, data- en telecom monteurs, CV-monteurs, dikwandig en dunwandig, koelmonteurs, loodgieters, dakdekkers enz.

  Bouw

  Bouw

  Een tijdelijke kracht om uw bouwbedrijf te ondersteunen is goed mogelijk, denk maar aan: bouwopruimers, bouwhulpen, betonbekisters, aftimmerlieden en grondwerkers.

  Telefonie & Netwerken

  Telefonie & Netwerken

  Een goed netwerk is belangrijk voor elke bedrijfstak. Bij VRTU hebben we regelmatig werknemers uit deze sector. Of het nu gaat om telefonie, draadloze netwerken of glasvezeltechnieken wij weten de specialisten wel te vinden voor uw netwerk en telecom vraagstukken.

  Van aanvraag tot plaatsing

  Stelt u voor, u bent op zoek naar een nieuwe medewerker, hoe gaat het dan eigenlijk in zijn werk? Wat kunnen wij voor u betekenen en op welke manier wordt u ontzorgd? Om een antwoord te kunnen geven op uw vragen hebben wij een overzicht gemaakt van het aanvraagproces.

  Aanvraag

  U kunt met al uw aanvragen terecht bij onze accountmanagers. Voor uw aanvraag hebben wij enkel wat aanvullende informatie nodig zoals functie, werklocatie, duur van de overeenkomst, startdatum, functie-eisen en beschrijving van de werkzaamheden. U kunt via diverse kanalen contact met ons opnemen, namelijk:

 • Via de website: klik hier voor uw aanvraag.
 • Per e-mail: klik hier om direct een e-mail te versturen.
 • Telefonisch: u kunt ons op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur telefonisch bereiken via 0184 - 41 09 60.
 • Matchen

  Na uw aanvraag gaan wij direct aan de slag om een goede match te vinden tussen onze medewerkers en uw wensen. Mocht de juiste persoon niet in ons personeelsbestand staan, dan zullen wij direct een advertentie plaatsen voor de functie. Zodra de geschikte medewerker is gevonden zullen wij contact met u opnemen om zijn of haar gegevens door te nemen. U kunt vervolgens een e-mail van ons verwachten met gegevens van de medewerker (zoals NAW-gegevens, certificaten en eventueel een CV). Afhankelijk van uw wensen kan de medewerker bij u op gesprek komen of een proef maken om zijn of haar kwaliteiten aan te tonen.

  Plaatsing

  Na uw goedkeuring is het tijd voor de daadwerkelijke plaatsing van de medewerker. U geeft aan ons de tijd, het adres van de werklocatie en de contactpersoon door, zodat de medewerker exact weet waar hij of zij zich kan melden. Daarnaast ontvangt u van ons per e-mail een opdrachtbevestiging met daarin de werkcondities (zoals het uurtarief en de overwerkpercentages). Indien nodig kan de werknemer de vereiste PBM's bij ons verkrijgen, zodat hij een vliegende start kan maken als MAN VAN STAAL

  Einde Project

  De duur van de werkzaamheden van de medewerker is flexibel, dit betekent dat u de medewerker kunt opzeggen wanneer de werkzaamheden eindigen. Graag ontvangen wij 3 dagen voor het einde van het project een opzegging van de medewerker, zodat wij de medewerker tijdig op de hoogte kunnen stellen. Het wordt door onze medewerkers zeer gewaardeerd wanneer zij van u doorkrijgen dat de werkzaamheden eindigen. De opzegging kunt u zowel telefonisch als per e-mail aan ons doorgeven. Daarnaast delen wij graag uw ervaringen van de medewerker, zodat wij dit kunnen meenemen naar een volgende aanvraag.

  Meer dan een gewoon uitzendbureau

  Van Roosendaal technisch uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van technisch personeel, zoals; lassers, pijpfitters, constructiebankwerkers enz. Om onze unieke positie in de markt te hanteren bieden wij onze medewerkers de volgende diensten aan.

  Belangrijke voordelen van VRTU

  Bij van Roosendaal technisch uitzendbureau ontzorgen wij onze opdrachtgevers, gedreven door passie en kwaliteit.

  Extra's bij VRTU

  U kunt ervan uitgaan dat alle medewerkers in het bezit zijn van het VCA-Certificaat. Onze accountmanagers bezoeken de werkvloer en we plaatsen advertenties in de krant, op nationale vacaturebank en nog 20 andere jobboards. Daarnaast sponsoren we programma's bij Discovery of National Geographic Channel en sinds 2012 leveren wij zelfs MANNEN VAN STAAL in België.

  Werkbezoeken

  Advertenties

  Sponsoring

  Ondersteuning

  Actief in heel Nederland

  Veiligheid

  uitzendvergunning in België

  VRTU is aangesloten bij de volgende instanties

  Downloads