Wat kan VRTU voor u doen?

Wij zijn een technisch uitzendbureau dat klaar staat voor zijn medewerkers. Op deze pagina vindt u alle informatie over werken bij van Roosendaal technisch uitzendbureau.

 • IN WELKE SECTOREN ZIJN WIJ WERKZAAM?
 • HOE WERKT SOLLICITEREN BIJ VRTU?
 • WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER HET VEREISTE VCA-DIPLOMA?
 • WAAR VIND IK EXTRA INFORMATIE ZOALS OVER DE CAO?
 • MEER INFORMATIE OVER INSCHRIJVEN VINDT U HIER
 • De Voordelen van werken via VRTU

  Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM)

  Van laskap tot overall, van laslaarzen tot monnikskap. Wij verzorgen alle PBM’s die u als MAN VAN STAAL nodig heeft. Een aantal spullen ontvangt u gratis van ons en sommige tegen een kleine vergoeding. We hebben alle benodigdheden of maten zo voor u geregeld.

  Certificaatbewaking

  Wij beheren uw lascertificaten tijdens uw werkzaamheden en zorgen ervoor dat ze op tijd doorgestempeld worden bij de opdrachtgever. U hoeft hier zelf niet meer naar te kijken. Hiernaast kunnen wij, bij gebleken geschiktheid, extra certificeringen voor u regelen.

  Lastest

  Technisch uitzendbureau van Roosendaal heeft een eigen lastestcentrum bij het kantoor. Hier kunnen wij alle lassers testen op kwaliteit voordat ze naar onze opdrachtgevers gaan. Mede hierdoor hebben wij een groot vertrouwen op weten te bouwen bij onze opdrachtgevers. Wij streven ernaar onze kwaliteit hoog te houden. Bij uw inschrijving als lasser kunt u gevraagd worden een stuk te lassen.

  ZZP

  Ook ZZP’ers zijn welkom om bemiddeld te worden. Wij besteden dan het werk aan u uit.Wij garanderen een spoedige betaling. Van Roosendaal technisch uitzendbureau is geen doorsnee uitzendbureau. Wij streven ernaar net dat beetje extra voor u te doen, zodat u graag voor ons blijft werken!

  Moeite met het maken van een goede CV?

  Bij VRTU helpen we u hier graag mee. Om iedereen gelijke kansen te bieden, zullen we uw CV aanpassen indien nodig. Zodat dit uw weg naar werk niet in de weg staat.

  Intensieve loopbaan begeleiding

  Werken bij VRTU is goed voor uw carrière. Heeft u voor bepaalde functies extra certificeringen en trainingen nodig, dan kunnen wij dit voor u regelen in overleg met de opdrachtgever.

  Auto leen service

  Heeft u tijdelijk geen auto, maar bent u wel beschikbaar voor werk, dan kunt u bij VRTU tegen een kleine vergoeding een auto lenen zodat u toch voor ons kunt werken.

  Sectoren

  Wij hebben regelmatig vacatures in de volgende sectoren

  Metaal & zware constructie

  Metaal & zware constructie

  Wij zijn zeer actief binnen de metaal & zware constructie regelmatig zoeken wij hiervoor de volgende functies: ijzerwerkers, lassers, machinebankwerkers, slijpers, pijpfitters, hydrauliek-fitters, kraanmachinisten, constructiebankwerkers, hoogwerker chauffeurs enz.

  Maritiem & scheepsbouw

  Maritiem & scheepsbouw

  Bent u klaar voor de beste maritieme vacatures? Zowel onshore als offshore, in Nederland en in België werken MANNEN VAN STAAL als pijpfitter, lasser, fitter, monteur, planner, voorman, constructiebankwerker, CAD-tekenaar of ijzerwerker, machinebankwerker, slijper, hydrauliek-fitters, plaatwerkers enz.

  Petrochemie

  Petrochemie

  In de petrochemie zoeken wij regelmatig nieuwe MANNEN VAN STAAL zoals; productiemedewerkers, storingsmonteurs, monteurs werktuigbouwkunde, onderhoudsmonteurs, QC-managers, project managers, sleutelaars, flensmonteurs, pijpfitters, TIG lassers, grondwerkers, constructie monteurs enz.

  Elektro & installatietechniek

  Elektro & installatietechniek

  Bent u handig met elektriciteit of het in bedrijf stellen van apparatuur? Dan zoeken wij u. Functies als; inbedrijfstellers, elektromonteurs scheepsbouw, elektromonteurs industrie, kabeltrekkers, data- en telecom-monteurs, CV-monteurs, dikwandig en dunwandig, koelmonteurs, loodgieters, dakdekkers enz.

  Telefonie en netwerken

  Telefonie en netwerken

  Hebben netwerken en telefoniezaken voor u geen geheimen? Dan zoeken wij u. Of het nu gaat om telefonie, draadloze netwerken en glasvezeltechnieken, wij zijn altijd blij met enthousiaste kandidaten om netwerk en telecom vraagstukken op te lossen.

  Bouw

  Bouw

  Om ondersteuning te bieden aan bouwbedrijven zoeken wij regelmatig naar: bouwopruimers, bouwhulpen, betonbekisters, aftimmerlieden en grondwerkers.

  De weg naar werk als MAN VAN STAAL

  1. Intake

  Allereerst heeft u een persoonlijke intake zodat wij u leren kennen en we een goed beeld hebben van uw kwaliteiten. Er wordt ook gekeken of wij eventueel kunnen bijdragen aan een groei voor uw carrière.

  2. Zoeken

  Uw persoonlijke accountmanager gaat voor u aan de slag en zoekt naar een passende werkgever. Hij of zij overlegt bij een mogelijke baan of u interesse heeft en koppelt dit terug naar de opdrachtgever.

  3. Eerste dag

  Uw persoonlijke accountmanager stuurt u de overeenkomst toe en zorgt ervoor dat al uw papieren in orde zijn zodat u zonder problemen kunt starten op uw eerste dag. Aangekomen bij uw nieuwe klus, meldt u zich bij de leidinggevende.

  4. Werk & beloning

  Na een harde week werken wilt u daar natuurlijk wat voor terug zien. Wanneer u op tijd uw werkbriefjes inlevert, betalen wij elke week het salaris uit. Onze administratie houdt graag haar reputatie hoog om iedereen op tijd te belonen.

  VCA Diploma vereist

  VCA diploma halen Als u voor VRTU wilt komen werken is het belangrijk dat u in het bezit bent van een VCA diploma. Indien u nog niet in het bezit bent van dit diploma kunt u hier een proefexamen maken. Indien u voldoende kennis heeft voor het VCA-Examen kunt u zich bij een erkend opleidingscentrum inschrijven om examen te doen.

  Let op! Het is belangrijk dat u het examen bij een erkend bureau afneemt zodat u zeker weet dat uw VCA-Diploma geregistreerd wordt op de databank.

  Evenementen

  Evenementen

  Lasser wedstrijden

  Om de 2 jaar organiseren wij in samenwerking met TLS een laswedstrijd. Hier kunnen de MANNEN VAN STAAL hun kwaliteiten laten zien en ook nog wat leuks winnen.

  Downloads