Assistent heier

Wij zijn per direct op zoek naar een assistent heier. Als assistent heier ben je medeverantwoordelijk voor het verloop van het heiproces. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit zoals het bedrijfsklaar maken en vervoeren van de heistelling, communicatie met de machinist (d.m.v gebaren) en lichte grondwerkzaamheden. Voor deze functie geldt een opleidingstraject waarbij je in de praktijk de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Dit doe je door veel samen te werken met ervaren vakmannen.

Functiespecifieke taken:

  • Het op aanwijzing en onder toezicht van een leidinggevende aan de hand een werkomschrijving verrichten van alle voorkomende werkzaamheden binnen de organisatie.
  • Verrichten van alle werkzaamheden, verband houdende met het opbouwen, opstellen, verplaatsen, strijken en vervoeren van de funderingsmachine, compleet met hei en/of trilblok.
  • Verrichten van alle werkzaamheden verband houdende met het aanbrengen van de heibuis, paal of damwand op de juiste plaats of het verwijderen hiervan.
  • mede verrichten van onderhoud en controle op alle onderdelen van de funderingsmachine en bijbehorende apparatuur en heimaterieel.

LOCATIE

Locatie  Standplaats is omgeving Sliedrecht, maar ivm projecten op diverse projecten.

FUNCTIE EISEN

  • Je beschikt over een VCA, dit is een pré, geen must.
  • Met ervaring in de bouw en infra heb je ook een stapje voor maar dit is niet van doorslaggevend belang.
  • Heb je werk- en denkniveau om goed in teamverband te kunnen werken en tekeningen af te lezen, ben je betrouwbaar en heb je toewijding? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE OMSCHRIJVING? 

Reageer dan snel en neem contact op met Van Roosendaal Technisch Uitzendbureau. Dat kan op verschillende manieren;

Telefoon klein Bel naar 0184-410960 en vraag naar Michiel Hack of Lisanne Grootenboer.

whatsapp klein   Stuur een WhatsApp met jouw gegevens en de naam van de vacature naar 06-12826959.

E-mail   Stuur een e-mail naar info@vrtu.nl. Voor een snelle procedure ontvangen wij graag je CV en/of belangrijke certificaten.

Upload   Vul het onderstaande sollicitatieformulier in (Voor een snelle procedure voeg je CV en een kopie van je certificaten toe).