Met zo’n 115 (gecertificeerde) lassers voor ons aan het werk kunt u wel stellen dat wij goed zijn in het bemiddelen van lassers. Wij verwelkomen graag nog meer lassers bij onze club. Hieronder kunt u in het kort lezen wat wij voor u als lasser kunnen betekenen.

Interessante opdrachtgevers! Grote namen in Nederland en België lenen lassers bij ons in. Daarom weten wij passende, uitdagende opdrachten voor u te vinden in uw regio. Wij betalen goed en uw salaris wordt gegarandeerd iedere week gestort. Ook ZZP’ers zijn welkom om via ons te werken. Na het verzenden van uw factuur wordt deze zo spoedig mogelijk betaald. Van Roosendaal technisch uitzendbureau is geen doorsnee uitzendbureau. Wij streven ernaar om net dat beetje extra voor u te doen, zodat u graag voor ons blijft werken! Onderstaand kunt u alle actuele vacatures vinden op het gebied van lassen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Lasserstest

Certificaatbewaking

Lasser PBM’s

Vacatures voor lassers

Technisch uitzendbureau van Roosendaal heeft een eigen lastestcentrum bij het kantoor. In het lastestcentrum kunnen wij alle lassers testen op kwaliteit voordat ze voor onze opdrachtgevers aan het werk gaan. Mede hierdoor hebben wij een groot vertrouwen op weten te bouwen bij onze opdrachtgevers. Wij streven ernaar onze kwaliteit hoog te houden. Bij uw inschrijving kunt u dus gevraagd worden een stuk te lassen.
Als u voor VRTU werkt beheren wij uw lascertificaten en zorgen ervoor dat ze op tijd doorgestempeld worden bij de opdrachtgever. U hoeft hier zelf niet meer naar om te kijken. Hiernaast kunnen wij, bij gebleken geschiktheid en in overleg met de opdrachtgever, extra certificeringen voor u regelen.
Van laskap tot overall, van laslaarzen tot monnikenkappen. Wij verzorgen alle persoonlijke beschermingsmiddelen die u als lasser nodig heeft. Een aantal items ontvangt u als lasser gratis en enkele tegen een kleine vergoeding. We hebben bijna alle benodigdheden of maten zo voor u geregeld.

Lassers

GTAW lasser ISO 9606-01

Published on december 6, 2021
Diverse locaties (in overleg)

SMAW lasser ISO 9606-01

Published on december 6, 2021
Omgeving Rotterdam

SMAW FCAW lasser Jachtbouw

Published on december 6, 2021