Een technisch uitzendbureau met eigen lascentrum

Om onze kwaliteit hoog te houden, hebben wij een in-house lascoördinator in dienst. Onze lassers worden beoordeeld op kwaliteit en de kennis van het uitzendbureau wordt up-to-date gehouden. Tevens ondersteunen wij onze klanten graag door advies te geven bij complexe, lastechnische projecten.

Klik hier om meer informatie aan te vragen

Testen

Waar wij op letten bij het beoordelen van werknemers

Apparatuur Kennis

Apparatuur Kennis

Als u een lasser bij ons inhuurt wilt u wel weten of de kandidaat weet hoe hij met de apparatuur om moet gaan. Hiervoor testen wij of de kandidaat bijvoorbeeld weet hoe de verhouding van de draadsnelheid ten op zichtte van het voltage is, welke instellingen er gebruikt worden voor welk materiaal enz.

Tekening lezen

Tekening lezen

Bij VRTU kijken we of de kandidaat in staat is om vanaf een tekening te kunnen werken. We testen bij de lassers of zij kunnen werken vanaf een WPS en bij de andere functies zoals: pijpfitter of constructiebankwerkers, testen wij of ze de werktekeningen begrijpen en kunnen uitvoeren.

Theorie

Theorie

Benieuwd of de kandidaat op de hoogte is van de vereiste theorie kennis? Bij VRTU testen we of deze kennis voldoende aanwezig is of dat er eventueel nog wat bijscholing plaats moet vinden.

Kwaliteit

Kwaliteit

Bij VRTU worden alle kandidaten beoordeeld op kwaliteit, zodat u als klant minder tijd kwijt bent aan de beoordeling van de medewerker. U kunt er bij ons van op aan dat een lasser echt kan lassen en een pijpfitter echt kan pijpfitten.

De veranderingen in de laswereld

De afgelopen jaren zijn er flinke veranderingen geweest in zowel normering als certificering in de laswereld. In 2014 was de intrede van de EN 1090 voor de constructiewereld en de oudere lasserskwalificatie EN 87 werd omgezet naar de ISO 9609. Het bijhouden van al deze wijzigingen brengt nogal eens wat onduidelijkheden met zich mee, vooral tijdens overgangsfases. Hiervoor houden we onze kennis up-to-date zodat we zowel bedrijven als medewerkers kunnen adviseren hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan.