Historie-Start-Uitzendbureau

START VAN HET TECHNISCHE UITZENDBUREAU

Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in de uitzendbranche, besloot Bart van Roosendaal op 1 april 2006 om zelf een uitzendbureau op te starten. In eerste instantie begon hij met één medewerker en was hij gevestigd in Papendrecht.

Met dit uitzendbureau wilde Bart zich richten op kwaliteit en zich distantiëren van de malafide uitzendbureaus. Hij wilde niet zomaar een uitzendbureau oprichten, maar vooral zorgen dat over alle facetten werd nagedacht om een betrouwbaar en uniek uitzendbureau te worden voor zowel de werknemers als de opdrachtgevers. Qua aanbod richt VRTU zich op verschillende segmenten in de technisch markt. Het uitzendbureau levert vakkrachten voor de metaal, elektro en bouw, soms ook staffuncties.

Historie-Verhuizing-Papendrecht-Sliedrecht

VERHUIZING

Twee jaar na onze start in Papendrecht werd het tijd voor een nieuwe werklocatie. Er was behoefte aan extra medewerkers op kantoor om alle MANNEN VAN STAAL aan het werk te kunnen zetten. Na wat wikken en wegen werd de knoop doorgehakt en verhuisde ons kantoor naar Sliedrecht.

Historie-Verbouwing-Kantoorpand-Sliedrecht

DE GROTE VERBOUWING VAN HET NIEUWE PAND

Vanaf 1 januari 2010 betrok van Roosendaal technisch uitzendbureau het monumentale pand aan de rivierdijk 759 te Sliedrecht. na een verbouwing van anderhalf jaar was het pand weer zo goed als nieuw. Bart van Roosendaal heeft het statige herenhuis in ere hersteld met inachtneming van de originele elementen. Om het succes van deze verbouwing te delen is een openingsfeest gegeven voor alle opdrachtgevers en mede-ondernemers. Tijdens deze opening werd een seminar gegeven door ondernemerscoach en nummer één spreker van België: Carl Van de Velde.

 

Historie-Graydon-Award-2011

Graydon award voor VRTU

Op 6 juli 2011 ontvingen wij de Graydon award. Daarmee mag Van Roosendaal technisch uitzendbureau zich tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland rekenen. Prettig voor onze opdrachtgevers om te weten, zeker in tijden van soms financiële onzekerheid, dat ze verantwoord met ons kunnen samenwerken.

Over Graydon BV
Graydon Nederland BV maakt deel uit van de internationale organisatie Graydon Holding NV. Deze groep profileert zich als krachtige, professionele partner op het gebied van Credit Management. De moedermaatschappij Graydon Holding NV wordt ondersteund door de drie grootste kredietverzekeringsmaatschappijen van Europa. Bij de Graydon-groep zijn ruim 500 mensen werkzaam.

Historie-Nominatie-Ondernemersprijs-2011

VRTU door KVK genomineerd voor beste ondernemer van de drechtsteden!

Op 27 oktober 2011 zijn wij door de Kamer van Koophandel verrast met een grote taart. We staan namelijk in de top 3 van beste ondernemer van de Drechtsteden en regio. Dit jaar richt de jury zich op ondernemers die nog niet zolang actief zijn, maar doorgroeien richting de top. Wij zijn ontzettend trots op deze nominatie.

Lees hier het artikel uit het Algemeen Dagblad

IMG_4413[1]

Van Roosendaal trotse WINNAAR!

Meer dan trots zijn we dat we mogen vermelden dat we gisteren 10 januari 2012 door de KVK zijn verkozen tot

“ Beste ondernemer van de regio Drechtsteden’’

Na weken van spanning.. is het op 10 januari eindelijk bekend gemaakt. Na de uitreiking, die plaatsvond in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht, is het feest losgebarsten en dit is tot in de kleine uurtjes doorgegaan. Wij als TEAM VAN STAAL  Zijn trots op “onze Bart”!

Historie-Making-Of-Discovery-Channel

The making of.. the Discovery Commercial

In de maanden februari en april van 2012 zijn wij druk bezig geweest met de
opnames voor onze Discovery commercial. Op 9 april 2012 lanceerden wij onze tv-campagne:

“Mannen van Staal”

Deze commercial was 3 maanden lang te zien op Discovery Channel. Wij bedanken Damen Shipyards, SST, Stout pijpleidingen, NAMI en Mercon voor het feit dat we toestemming hadden gekregen om op hun locatie te filmen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

De MANNEN VAN STAAL commercial is ook te bewonderen via youtube.

Historie-Start-Uitzenden-in-Belgie

VRTU erkend in België

De Administrateur-generaal van het Vlaams Subsidieagentschap voor Werk en Sociale Economie heeft namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid bij besluit van 11 april 2012 Van Roosendaal technisch uitzendbureau erkend om de activiteit als uitzendbureau in het Vlaamse Gewest uit te oefenen.

De erkenning gaat in op 11 april 2012 voor een periode van onbepaalde duur.

Historie-Restauratieprijs-2012

Restauratie prijs voor Bart van Roosendaal!

De monumentencommissie van de gemeente Sliedrecht heeft dit jaar een restauratieprijs toegekend aan ons pand! Naast deze prijs kreeg het pand van Bart van Roosendaal ook de erkenning als “gemeentelijk monument”.

Bart is bijna een jaar bezig geweest met de restauratie van Rivierdijk 759. Alle storende elementen die in de loop der tijd zijn aangebracht zijn op verantwoorde wijze vervangen. De woorden van de monumentencommissie zijn erg lovend. De erkenning als “gemeentelijk monument’’ komt voor Bart dan ook als een kroon op zijn werk!

Het pand is gebouwd in 1850 en heeft hiervoor dienst gedaan als pastorie en notaris kantoor.
Sinds 2009 zijn meerdere uitzendbureaus van Bart van Roosendaal hier samen gevestigd.

Historie-Jureren-Ondernemersprijs-2012

Van Roosendaal jureert

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel is de nieuwe “Beste ondernemer van de regio Drechtsteden’’ gekozen. Dit jaar maakte Bart van Roosendaal deel uit van de jury, omdat van Roosendaal technisch uitzendbureau in 2011 zelf de titel “Beste ondernemer van de regio Drechtsteden’’ heeft gewonnen.

Van Roosendaal geeft het stokje door aan Valk Welding uit Alblasserdam, die het won van EGM architecten en van Van Aalst Group. Wij feliciteren Valk Welding met het winnen van deze mooie prijs. De Kamer van Koophandel organiseert ieder jaar de ondernemersprijs in de regio Drechtstreek. Bedrijven uit de regio Drechtstreek (Alblasserdam, Dordrecht, Graafstroom, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Liesveld, Nieuw -Lekkerland, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.) maken kans om deze prijs te winnen

Historie-Certificeren-Flensmonteurs

Van Roosendaal certificeert in 1 keer ruim 50 medewerkers voor de toekomstige shutdowns

Inmiddels hebben wij een sterke shutdown-ploeg, die goed op elkaar zijn ingespeeld. De bijbehorende voormannen en uitvoerder zijn gewend om met elkaar te werken.

Door dat wij met Nederlandssprekende mensen werken die al jaren actief zijn in de industrie gaat de poortinstructie eenvoudig. Er zijn steeds strengere eisen aan de poorten van de raffinaderijen.

Geen probleem voor ons dus.

Als je onderaannemer wilt zijn van de grote aannemers moet je certificeren en kwaliteit leveren! Met die filosofie ondernemen wij.

Historie-Sponsoring-National_Geographic-Channel

Vinnie Jones, ook een MAN VAN STAAL?

Voormalig voetballer en acteur Vinnie Jones, is een man naar ons hart. In Russia’s Toughest zien we hoe hij zichzelf op de proef stelt door verschillende uitdagingen in Rusland aan te gaan. De zwaarste banen van Rusland worden onder de loep genomen en Vinnie werkt samen met de Russische MANNEN VAN STAAL, die dagelijks onder gevaarlijke omstandigheden moeten werken.

Is Vinnie Jones net zo moedig als onze mannen?

Kijk dan dinsdag 19 november om 0.00 uur naar National Geographic Channel.

Russia’s Toughest is mede mogelijk gemaakt door: van Roosendaal technisch uitzendbureau.
Meer weten over het programma, kijk dan op National Geographic Channel

 

Historie-Certificeren-CO2Lassers

VRTU certificeert CO2-Lassers voor X65

Zoals VRTU eerder met een grote ploeg flensmonteurs ook gedaan heeft, zo hebben wij in 2014 ervoor gekozen om ons lascentrum in te richten voor CO2 lassers. We hadden een speciale dag ingepland waarbij zij hun X65 certificering konden halen zodat zij weer klaar waren om als echte MANNEN VAN STAAL hun las-carrière te vervolgen.

Historie-Start-Uitbreiding-Lascentrum

Start uitbreiding Lascentrum