Allround monteur

VMBO
Tijdelijk/vast
Goed salaris
Omgeving Sliedrecht

Allround monteur

Omgeving Sliedrecht

Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur. Onze opdrachtgever is werkzaam op het gebied van verhuur van tijdelijke modulaire huisvesting. 

Je bent samen met de collega’s verantwoordelijk voor de onderhouds- en montagewerkzaamheden aan de units, het op veilige en efficiënte wijze monteren en demonteren van de modulaire gebouwen op locatie en het verrichten van servicewerkzaamheden bij de klanten door het gehele land. De werkzaamheden worden uitgevoerd in nauw contact met de leidinggevenden van de uitvoerende afdeling.

Functie eisen

  • Een duizendpoot, die service hoog in het vaandel heeft staan.

  • Je hebt bij voorkeur een technische opleiding op vmbo / mbo 2,3- niveau), kan zelfstandig en in teamverband werken

  • Je hebt enige bouwkundige kennis met tekening lezen

  • Alsmede een goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Bezit van rijbewijs B en VCA-certificaat zijn een pré

  • Enthousiasme en motivatie zijn belangrijke eigenschappen. Schoolverlaters die zich graag verder willen ontwikkelen zijn daarom ook van harte welkom. In teamverband doe je de benodigde ervaring op om zelfstandig te kunnen functioneren binnen het bedrijf.

Wij zijn Van Roosendaal Technisch Uitzendbureau, hét uitzendbureau voor technische vacatures!

Door dit specialisme hebben wij de mogelijkheid om jou het grootste aanbod te bieden van leuke en afwisselende technische vacatures! De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals deze functie van allround monteur, dat is waar wij bij VRTU voor gaan! Mouwen opstropen en “niet lullen maar poetsen”. We werken met veel bedrijven samen, van lokale grote MKB bedrijven tot landelijke spelers.

Interesse in deze vacature?

Is je oog gevallen op deze vacature? Stuur je sollicitatie naar info@vrtu.nl, bel naar +31 (0)184 41 09 60, WhatsApp naar +31 (0)6 12 82 69 59 of vul onderstaand formulier in.