Kom werken bij VRTU

Wij zijn op zoek naar technische toppers! Van pijpfitters, ijzerwerkers, tankbouw monteurs tot scheepsbouw lassers, wij komen graag met jou in contact

Werken bij VRTU

Wij zijn VRTU, dé uitzendspecialist voor de technische sector!

Door dit specialisme hebben wij de mogelijkheid om jou leuk en afwisselend werk te bieden afhankelijk van jouw wensen. De beste werkplek regelen voor vakmensen, dat is waar wij bij VRTU voor gaan! Mouwen opstropen en “niet lullen maar poetsen”. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Altijd een goede match
Betrokken
Goede beloning
Betrouwbaar
Goede voorwaarden
Duurzame Vacatures

In welke sector wil jij werken?

Wij zijn een technisch uitzendbureau dat klaar staat voor zijn medewerkers. Wij zoeken o.a. specialisten op het gebied van metaal & zware constructie, petrochemie en elektro & installatietechniek!

Metaal en zware constructie

Wij zijn erg actief in de metaal en zware constructie. Regelmatig zoeken wij hiervoor de volgende functies: ijzerwerkers, lassers, machinebankwerkers, slijpers, pijpfitters, hydrauliek-fitters, kraanmachinisten, constructiebankwerkers, hoogwerker chauffeurs enz.

Petrochemie

In de petrochemie zoeken wij regelmatig nieuwe MANNEN VAN STAAL zoals; productiemedewerkers, storingsmonteurs, monteurs werktuigbouwkunde, onderhoudsmonteurs, QC-managers, projectmanagers, sleutelaars, flensmonteurs, pijpfitters, TIG lassers, grondwerkers, constructie monteurs enz.

Telefonie en netwerken

Hebben netwerken en telefoniezaken voor jou geen geheimen? Dan zoeken wij jou. Of het nu gaat om telefonie, draadloze netwerken en glasvezeltechnieken, wij zijn altijd blij met enthousiaste kandidaten om netwerk en telecom vraagstukken op te lossen.

Maritiem en scheepsbouw

Ben jij klaar voor de beste maritieme vacatures? Zowel onshore als offshore, in Nederland en in België werken MANNEN VAN STAAL als pijpfitter, lasser, fitter, monteur, planner, voorman, constructiebankwerker, CAD-tekenaar of ijzerwerker, machinebankwerker, slijper, hydrauliek-fitters, plaatwerkers enz.

Elektro en installatietechniek

Ben jij handig met elektriciteit of het in bedrijf stellen van apparatuur? Dan zoeken wij jou. Functies als; inbedrijfstellers, elektromonteurs scheepsbouw, elektromonteurs industrie, kabeltrekkers, data- en telecom-monteurs, CV-monteurs, dikwandig en dunwandig, koelmonteurs, loodgieters, dakdekkers enz

Bouw

Om ondersteuning te bieden aan bouwbedrijven zoeken wij regelmatig naar: bouwopruimers, bouwhulpen, betonbekisters, aftimmerlieden en grondwerkers.

Placeholder image

Kom jij ons versterken?

Wij hebben áltijd prachtige vacatures openstaan. Neem snel een kijkje of er een op jouw lijf is geschreven! Toch op zoek naar iets anders? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact met ons op!

Bekijk vacatures 12

Open sollicitatie